Pstruh na grilu - báječně jednoduchý (4 porce)

zpět

4 vykuchaní pstruzi, 80 ml oleje, citronová šťáva, koření na ryby, popřípadě půlky citronu

Ryby omyjte, osušte a potřete citronovou šťávou. Nechte odležet v chladu alespoň půl hodiny. Potom je osušte ubrouskem. Koření promíchejte s olejem a ryby jím potřete i zevnitř. Vložte do grilovacích kleští na ryby nebo na alobalový plech a grilujte z každé strany asi 6 minut (na alobalu trvá ogrilování o něco déle). Půlku citronu taktéž jemně ogrilujte z nakrojené strany. Během grilování potírejte ryby ochuceným olejem.

Podávejte se zeleninovým salátem, půlkou citronu a s vařenými bramborami nebo s bílým chlebem.

Zdroj: www.foodlife.cz'




vyhledávání Fulltextové vyhledávání


kategorie Rubriky
doporučujeme Doporučujeme



emailový zpravodaj E-mailový zpravodaj

Zadejte svou adresu pro zasílání informací o nových článcích a zajímavých tipech na nákup.


Často hledáte Často hledáte
Štola kvasnice recepty Zdrava napln do cukrovi Banan plantain Forma na stolu Cukroví sušené švestky Vánoční cukroví Vánoční cukroví na plech Luxusní vánoční cukroví Vanočka ye špaldove mouky Slané vánoční pečivo Vánoční cukroví Tvarohovo datlova stola Cukroví Hvězdičky se semínky v medu Slepované vánoční cukroví Vánoční cukroví Ivetina vanočni štola Vánoční štola Vánoční štola recept Cukroví z kukuřičné mouky
provozuje VIVANTIS a.s.
Najdete nás na Facebooku Prodámy.cz - internetový časopis pro ženy
Prodámy.cz - internetový časopis pro ženyProdámy.cz - internetový časopis pro ženy
prozdravi.cz krasa.cz parfemy.cz hodinky.cz sperky.cz modnidoplnky.cz