Pstruh na grilu - báječně jednoduchý (4 porce)

zpět

4 vykuchaní pstruzi, 80 ml oleje, citronová šťáva, koření na ryby, popřípadě půlky citronu

Ryby omyjte, osušte a potřete citronovou šťávou. Nechte odležet v chladu alespoň půl hodiny. Potom je osušte ubrouskem. Koření promíchejte s olejem a ryby jím potřete i zevnitř. Vložte do grilovacích kleští na ryby nebo na alobalový plech a grilujte z každé strany asi 6 minut (na alobalu trvá ogrilování o něco déle). Půlku citronu taktéž jemně ogrilujte z nakrojené strany. Během grilování potírejte ryby ochuceným olejem.

Podávejte se zeleninovým salátem, půlkou citronu a s vařenými bramborami nebo s bílým chlebem.

Zdroj: www.foodlife.cz'




vyhledávání Fulltextové vyhledávání


kategorie Rubriky
doporučujeme Doporučujeme



emailový zpravodaj E-mailový zpravodaj

Zadejte svou adresu pro zasílání informací o nových článcích a zajímavých tipech na nákup.


Často hledáte Často hledáte
Slany dynovy kolac Jablecny kolac se snehem Konzervace jablek na štrůdl Švestkové čatní Čatnyze švestek Dýnovy kolac Svestkove catni Jedle kastany Červené jeřabiny recepty Štrůdl z toustú Vizovické těsto Recept alkoholová ovocná boule Alkoholová boule Recepty z píchavky Švestkové chatní Mexicka dyne Cukrovi od babicek Recept na tažený závin Dýnový koláč Recepty z píchavky držková polévka
provozuje VIVANTIS a.s.
Najdete nás na Facebooku Prodámy.cz - internetový časopis pro ženy
Prodámy.cz - internetový časopis pro ženyProdámy.cz - internetový časopis pro ženy
prozdravi.cz krasa.cz parfemy.cz hodinky.cz sperky.cz modnidoplnky.cz