Pstruh na grilu - báječně jednoduchý (4 porce)

zpět

4 vykuchaní pstruzi, 80 ml oleje, citronová šťáva, koření na ryby, popřípadě půlky citronu

Ryby omyjte, osušte a potřete citronovou šťávou. Nechte odležet v chladu alespoň půl hodiny. Potom je osušte ubrouskem. Koření promíchejte s olejem a ryby jím potřete i zevnitř. Vložte do grilovacích kleští na ryby nebo na alobalový plech a grilujte z každé strany asi 6 minut (na alobalu trvá ogrilování o něco déle). Půlku citronu taktéž jemně ogrilujte z nakrojené strany. Během grilování potírejte ryby ochuceným olejem.

Podávejte se zeleninovým salátem, půlkou citronu a s vařenými bramborami nebo s bílým chlebem.

Zdroj: www.foodlife.cz'




vyhledávání Fulltextové vyhledávání


kategorie Rubriky
doporučujeme Doporučujeme



emailový zpravodaj E-mailový zpravodaj

Zadejte svou adresu pro zasílání informací o nových článcích a zajímavých tipech na nákup.


Často hledáte Často hledáte
Zmrazování potravin Letní oběd Kvašená zelenina jak hodně pěchovat Lehký letní oběd Pečeny moučník z jogurtu Plechy na peceni piza Sušíme v troubě Sterilizace kompotů Velkoploda aronie nero Sterilizace marmelády Lehký letníoběd Letní obědy Bouwle Recepty z okurek Švestky čatni Ukrajinské pirohy recept Rychli obed Angrešt Zmražování potravin Rychlí oběd
provozuje VIVANTIS a.s.
Najdete nás na Facebooku Prodámy.cz - internetový časopis pro ženy
Prodámy.cz - internetový časopis pro ženyProdámy.cz - internetový časopis pro ženy
prozdravi.cz krasa.cz parfemy.cz hodinky.cz sperky.cz modnidoplnky.cz