Pstruh na grilu - báječně jednoduchý (4 porce)

zpět

4 vykuchaní pstruzi, 80 ml oleje, citronová šťáva, koření na ryby, popřípadě půlky citronu

Ryby omyjte, osušte a potřete citronovou šťávou. Nechte odležet v chladu alespoň půl hodiny. Potom je osušte ubrouskem. Koření promíchejte s olejem a ryby jím potřete i zevnitř. Vložte do grilovacích kleští na ryby nebo na alobalový plech a grilujte z každé strany asi 6 minut (na alobalu trvá ogrilování o něco déle). Půlku citronu taktéž jemně ogrilujte z nakrojené strany. Během grilování potírejte ryby ochuceným olejem.

Podávejte se zeleninovým salátem, půlkou citronu a s vařenými bramborami nebo s bílým chlebem.

Zdroj: www.foodlife.cz'




vyhledávání Fulltextové vyhledávání


kategorie Rubriky
doporučujeme Doporučujeme



emailový zpravodaj E-mailový zpravodaj

Zadejte svou adresu pro zasílání informací o nových článcích a zajímavých tipech na nákup.


Často hledáte Často hledáte
Cukroví Časopis vánoční cukroví Vánoční cukroví Zmrazování květáku Zdravé cukroví Zavařování dýně s pomerančem Vánoční cukroví Mražení květáku Vánoční cukroví Prestige nadobí Zapecene jahli Titanove nadobí Co podavat se pstruhem Zmrazování květáku Pickless zelenina Zelný salát bez zavařování pro ženy Slaný dýňový koláč Polévka z píchavky Zraloci maso Dýně mexická
provozuje VIVANTIS a.s.
Najdete nás na Facebooku Prodámy.cz - internetový časopis pro ženy
Prodámy.cz - internetový časopis pro ženyProdámy.cz - internetový časopis pro ženy
prozdravi.cz krasa.cz parfemy.cz hodinky.cz sperky.cz modnidoplnky.cz