Recepty a vaření

Výběr dle tématu

Články o vařeníRecepty


Článků o vaření: 239
další stránka
Stránka: 1 2 3 4 ... 40
26. září 2017 |Recepty

Pochutnejte si na gazpachu

Gazpacho je jedna z nejzdravějších polévek, která obsahuje řadu prospěšných látek, zejména vitamín C. Nejen v horkých letních dnech vás příjemně ochladí a pohladí svou výbornou chutí. Příprava je rychlá a snadná, chuť výborná a osvěžující.
15. srpna 2017 |

Mandlové palačinky

Mandle jsou jedním z nejbohatších rostlinných zdrojů vápníku a fosforu, obsahují nezanedbatelné množství vitamínů B1 a B6, vitamínu E, hořčíku, zinku, mědi a manganu a kvalitních nenasycených mastných kyselin. Mandle jsou skvělé nejen samotné na mlsání, můžeme z nich vyrobit lahodné mandlové mléko či namlít na mouku.
3. července 2017 |Články o vaření

Meruňky

Meruňky byly známe už r. 2000 př.n.l. v Číně, kolem r. 800 v západní Evropě a ve středoevropských státech až ve 14. století. Obyvatelé pohoří Karákoram v Pákistánu se dožívají průměrně o deset let více než Středoevropané, což bývá vysvětlováno právě vysokou spotřebou meruněk.
5. června 2017 |Recepty

Jak si uchystat výtečné domácí zmrzliny

Kdo by ji nemiloval, šťavnatou zmrzlinu, osvěžující a chladivou, jež je plná chutí, dokonalá pro letní horké dny. Zmrzlinu, na níž se mnohde stojí dlouhé fronty. Jednoduše neodoláme, protože nám chutná. A nejenom nám.
2. května 2017 |Recepty

Salát s pampeliškovým medem, křupavou zeleninou a cizrnou

Pampeliška patří mezi nejznámější posly jara. Kvete všude kolem nás. Svým zářivě žlutým květem potěší nejen naše oči, ale může obohatit i náš jídelníček. Pampeliškový květ je výborný jako součást jarních salátů, polévek či studených obložených mís. Velmi oblíbený bývá rovněž pampeliškový med. Inspirujte se našim receptem.

8. března 2017 |Recepty

Tortilla s fazolovo-pekanovým čevabčiči

Pekanové ořechy - blízcí příbuzní vlašských ořechů, kterým se podobají i vzhledově. Jsou však o něco měkčí a nemají tak hořkou slupku, pro mnoho lidí jsou proto chutnější a stravitelnější. I ony obsahují omega 3 mastné kyseliny, ale je jich tu asi jen desetina toho, co ve vlašských ořeších. Pochutnejte si spolu s námi.

Článků o vaření: 239
další stránka
Stránka: 1 2 3 4 ... 40

vyhledávání Fulltextové vyhledávání


kategorie Rubriky
doporučujeme Doporučujeme



emailový zpravodaj E-mailový zpravodaj

Zadejte svou adresu pro zasílání informací o nových článcích a zajímavých tipech na nákup.


Často hledáte Často hledáte
provozuje VIVANTIS a.s.
Najdete nás na Facebooku Prodámy.cz - internetový časopis pro ženy
Prodámy.cz - internetový časopis pro ženyProdámy.cz - internetový časopis pro ženy
prozdravi.czkrasa.czparfemy.czhodinky.czsperky.czvivantis.cz