Zážitková gastronomie v Peci pod Sněžkou

zpět

Spojte zimní radovánky se 7. ročníkem gastronomických dnů v Peci pod Sněžkou, které se konají jen 1 za rok a trvají pouhé 3 dny. Těšit se můžete také na degustaci kvalitních moravských vín.

Pro opravdové gurmány je hned v pátek připraven zážitkový večer, zahrnující degustaci moravských vín od společnosti Vinné sklepy Valtice, doplněnou pětichodovým menu, sestaveným z vybraných gastronomických specialit. Jednotlivé delikatesy průběžně okomentují hlavní technolog Vinných sklepů Valtice Slávek Matocha a šéfkuchař hotelu Horizont Jiří Švestka. Rezervace předem je zde nutností.

Ukázka menu:
Předkrm:
NOČKY Z DOMÁCÍ PAŠTIKY podávané s jablečným chutney.

Hlavní chod:
Můžete ochutnat JEHNĚČÍ KÝTU MARINOVANOU V ZELENINĚ A BÍLÉM VÍNĚ, pečenou na rozmarýnu a česneku, podávanou na bramborových gnocchi se špenátovým auzzo.

Dezert:
A na závěr si můžete dát KÁVOVOU PANNA COTTU s přelivem z vaječného koňaku, doplněnou jahodovým dipem.

Kdy:
22.2.–24.2.2013

Kde:
Hotel Horizont
Pec pod Sněžkou

Více informací:
www.hotelhorizont.cz








vyhledávání Fulltextové vyhledávání


kategorie Rubriky
doporučujeme Doporučujeme



emailový zpravodaj E-mailový zpravodaj

Zadejte svou adresu pro zasílání informací o nových článcích a zajímavých tipech na nákup.


Často hledáte Často hledáte
provozuje VIVANTIS a.s.
Najdete nás na Facebooku Prodámy.cz - internetový časopis pro ženy
Prodámy.cz - internetový časopis pro ženyProdámy.cz - internetový časopis pro ženy
prozdravi.czkrasa.czparfemy.czhodinky.czsperky.czvivantis.cz